Restrikcije po receptu Jane Doe

Restrikcije po receptu Jane Doe.

U subotu opet jedan ispit, pa još jedan u ponedeljak. . . A šta ja radim? Igram Spider na kompjuteru u 1h noću…

Ne mogu više. Jednostavno NE MOGU! Treba mi malo “mozak na pašu”… Da ne mislim više ni na ispite, ni na ambasade, SUPove, papire bilo koje vrste, skripte, uplatnice, potvrde, knjige… JOOOOOOOOJ ! Hoću samo da se malo isključim iz svega. Da ne brinem mogu li pogledati film, mogu li umesto 5 za sat vremena naučiti 10 pitanja… Da ne mislim hoću li putovati, hoću li položiti ispit, smem li u 13h biti na suncu ili ne… Hoću da se malo isključim iz svega, makar na jedan dan. Jedan, jedini dan želim. Ma, ne želim zahtevam!

Jedan dan da provedem na bazenu. Eto, čak sam i skromna, realna. Ne tražim dan na plaži od belog peska, nego na glupom bazenu. . .

Ali, na žalost čak ni to sebi ne mogu da priuštim. A toliko sam umorna. . . Postajem patetična, pomalo paranoična, bez povoda nervozna, i samoj sebi ponekad nepodnošljiva. Čak sam počela i plakati na svaku glupost. Ja, koja plačem jednom u xxx vremena. Idioti, nepoznati me izvode iz takta, mene, uvek smirenu, staloženu. . . Zašto? Sve zbog glupog stresa i umora.

Kad ću se odmoriti? . . . (

This entry was posted in Sezona 1. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*