Hello UK ! Here I come!

Napokon sam sredila baš sve što mi je bilo potrebno za odlazak u UK. Imam novi pasoš, britansku vizu u njemu, i avionsku kartu za Britaniju. . .

Britanijo, stižeeeeeeem !Ne mogu da verujem da ću u ponedeljak doručkovati u Novom Sadu, a večerati u Liverpulu. . . U stvari, verovatno ću poverovati kada se na svoj XX ;) rođendan po prvi put u životu probudim u Britaniji. Hej, ljudi!!! JA, U BRITANIJI ! Ostvarenje odavno sanjanog sna. . .

Uk+Liverpul+Bitlsi naspram Srbija+Grand. 22′c spram 36′C. Novi prijatelji naspram starih . . .

Večeras sam pila belo vino + guaranu sa jednom drugaricom, na terasi. . . Sutra ću da pijem crno vino, sa drugom drugaricom na trgu u Novom Sadu. U subotu: crno vino + borovnica sa dragim, i u nedelju domaća višnjevača. . .sa mojom mamom. Sve isplanirano, sve određeno unapred. . . Jedino nisam “isplanirala” koliko će mi svi faliti. Pa čak i vi. . .

Ovim postom želim još nešto da vam kažem: ovih dana slabo šta pišem, i slabo šta čitam na 381, ali mislim na vas. Waltera sam već “obezbedila”, a što se tiče ostalih, imam super ideje za fotke . . . samo čekajte. . . Javiću se čim stignem. Ne samo sa vestima gde sam i šta radim, nego i sa puno “između redova – mislim na vas”. . .

Bili ste mi velika podrška ovih par nedelja, kada mi je STVARNO bilo jako potrebno da čujem reči ohrabrenja. I ne znate koliko sam vam zahvalna zbog toga, moji dragi virtuelni prijatelji. . . Da, prijatelji. Tu reč kažem za vas s punim srcem. Čitamo se od sledeće nedelje sa “Aurorinim avanturama u belom svetu” )

This entry was posted in Sezona 1. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*